dissabte, 6 de novembre del 2010

Un altre Valls és Possible


Divendres passat, a la xerrada-col·loqui ‘Gent honesta i valenta al Govern’, vaig poder  exposar, acompanyat del president del Parlament i número 2 de les llistes d’ERC per Barcelona a les pròximes eleccions al Parlament, Ernest Benach, els motius que m’han portat a prendre la decisió de presentar-me  com alcaldable d’ERC a Valls. Bàsicament son tres motius.
En primer lloc per convicció, perquè penso que no estem en aquest món per ser-ne mers espectadors sinó que som actors, i com a tals tenim la possibilitat de canviar les coses que no ens agraden. Tots els ciutadans i les ciutadanes, sense excepció, hauríem de contribuir, d’una forma o altra, a millorar la ciutat o el poble en què vivim.
En segon lloc, perquè a ERC he trobat aquest esperit de treball per millorar les coses, amb una manera de fer honesta, participativa i amb uns valors fortament arrelats a la tradició republicana i d’estima al país i al territori.
I finalment, també m’he decidit per l’exemple de la gent que Esquerra ha tingut a l’Ajuntament i que sempre ha treballat en positiu per millorar el benestar i les condicions de vida dels ciutadans de Valls, ja fos des del govern o des de l’oposició, i defugint les polèmiques estèrils que no porten enlloc.

Divendres vaig començar a desgranar els grans objectius de ciutat que ens plategem. Volen ser un canvi de tendència, sobretot en el dia a dia de l’Ajuntament, molt més proper al ciutadà i sobretot pensat per a la gent, el que denominem com a “un Valls social, de la gent”. També volem un model de ciutat més endreçat i harmònic urbanísticament, i un Valls amb més identitat on recuperem l'autoestima i orgull de ciutat entre els vallencs.
Amb aquestes premisses hem començat a treballar en equip. Perquè encara que sigui jo qui encapçali la llista i sigui, a ulls de la ciutadania, el cap visible, la veritat és que al darrere d’aquest projecte estem construint un gran equip cohesionat, amb gent compromesa per Valls, amb empenta, i amb ganes de dedicar allò que té tant de valor i que sempre trobem a faltar: el temps. Un temps que cedim amb il·lusió per dedicar-lo a la millora de Valls.

Tanmateix, aquest equip no és un col·lectiu tancat sinó que vol ser el més ampli possible, amb moltes orelles obertes als ciutadans. És per aquest motiu que us convido a tots els que tingueu ganes de fer un Valls millor, que vulgueu canviar coses de la ciutat que us desagraden o, senzillament, que vulgueu aportar idees i a participar d’aquest projecte a que us poseu en contacte amb nosaltres a través de valls@esquerra.cat. Explica’ns el teu cas i analitzarem la millor manera de treballar plegats en benefici de Valls i els vallencs.
Estic convençut que un altre Valls és possible, i que entre tots podem millorar la ciutat, i que ens en sentim més i més orgullosos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada