dissabte, 23 d’abril del 2011

Una novel·la a 24 mans


Avui al local de campanya d’Esquerra he tingut el plaer d’inaugurar una altra de les exposicions del Casinet. Aquest cop acompanyat d’uns quants escriptors vallencs, hem obert el nostre local de campanya a la literatura. De fet ha estat l’únic acte literari que s’ha fet enguany per Sant Jordi a Valls: sembla que a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament estan per altres coses.
L’exposició recull la novel·la de dotze capítols narrada de la mà de dotze autors vallencs. Partint d’unes normes prefixades, personatges i llocs de Valls,  s’ha donat vida a aquest relat, on cada escriptor feia un capítol i el passava al següent de la llista, que partint de l’escrit anterior continuava la narració i així fins al final. A més, el divendres 29 d'abril (a dos quarts de nou del vespre) hi ha una tertúlia oberta a tothom, amb els autors, per parlar sobre aquest relat, al mateix local de campanya.
Un divertiment literari ric i divertit, que us convido a llegir i a gaudir-ne. Podeu passar pel local o bé punxar l'enllaç que us deixo a sota per baixar-vos la narració en pdf.

DESCONCERT PER A VIOLÍ  

1 comentari:

  1. De veritat que és tan agradable de llegir com ho ha estat d'escriure, felicitats, Jordi, per la teva voluntat de dinamitzar la cultura i treballar per Valls

    ResponElimina