dijous, 23 de setembre del 2010

Un somni de complicitats

Avui he fet pública la decisió de presentar-me com a cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Valls, a les properes eleccions municipals.
He de dir que ha estat una decisió molt pensada i rumiada amb la família, amb els amics de tota la vida i amb gent del partit, de Valls i de fora, i que si he acceptat aquest repte ha estat, sobretot, per la confiança que m’han fet tots ells, així com tots els i les militants d’ERC de Valls, però també per la il·lusió d’aportar tot el que bonament pugui fer per la meva Ciutat.
Una Ciutat que té un enorme potencial, amb una situació geogràfica privilegiada ( per això ens han mirat i ens miren tantes plataformes logístiques), amb unes entitats fortament arrelades, i una gran gent. Passa, però, que moltes vegades sembla que no n’estiguem prou orgullosos de la nostra ciutat i de les aportacions que ha fet a la humanitat (els castells o els calçots en són una bona mostra); o que no reconeixem suficientment els nostres ciutadans que han triomfat pel món; o que no ens estimem prou aquesta ciutat on vivim i, en canvi, ens deixem emmirallar per altres de fora. Per tot això crec que val la pena treballar per canviar la ciutat, fent que tots l’estimem i ens en sentim més i més orgullosos.

Estelada al balcó l'any 2006 gràcies a la moció d'ERC
I perquè fer-ho per Esquerra? Doncs per tot el que representa ideològicament i pels valors i anhels que ha defensat, amb honestedat i valentia, al llarg de la seva història; i en clau local, per sentir-me hereu de la feina que han fet tots i cadascun dels meus predecessors a l’Ajuntament, d’unes vegades governant i d’altres, a l’oposició.  Esquerra a Valls sempre ha treballat de manera honesta per mirar de millorar el benestar i les condicions de vida dels seus ciutadans, i sempre ha mirat de ser positiva i conciliadora en benefici de la comunitat.
I aquesta ha de ser la fórmula. Tots i cadascun de nosaltres, tinguem la ideologia que tinguem,  hem de contribuir d’una forma o altra a millorar la ciutat en què vivim, i, sincerament, jo em veig en cor, en col·laboració -en primer lloc- de tots els companys i companyes d’esquerra i, també, de tots aquells ciutadans que es vulguin sumar al projecte o que tinguin coses a dir, de poder continuar aportant propostes de millora per Valls.

M’agradaria poder contribuir a fer arribar tots els anhels i necessitats dels ciutadans a l’Ajuntament per donar-hi solucions i fer de Valls una ciutat més agradable per viure-hi, més cohesionada, on sentir-se còmode i orgullós de viure-hi. En seguirem parlant i no cal dir que compto amb la teva crítica, els teus suggeriments, les teves propostes... amb la teva complicitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada